Stand Up Paddleboard eller SUP som det förkortas är ett fenomen som har blivit mycket uppmärksammad runt om i världen och speciellt i Europa och Sverige. Stand Up Paddleboard fungerar som så att en person står på en paddleboard liknande en surfingbräda och har en paddel som färdmedel https://stockholm-sup.se.
Med sin smarta design som SUP brädor har, kan du ha din paddelbräda i alla olika typer av vatten. På grund utav detta ges fler möjligheter att använda din paddelbräda, beroende på vilken vattentyp som du har din paddelbräda i.
SUP Paddleboard
När du ska utöva SUP är det viktigt att välja en relevant paddle board. Upplevelsen skiljer sig stort med Stand Up Paddle om du har valt en SUP board som är anpassad för din SUP aktivitet. SUP är tillgängliga i två olika varianter. Till synes är båda alternativen lika, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddleboard är gjord för högre fart, har ett starkare glid och är fördelaktig om du vill undvika att pumpa upp din SUP varje gång och kan komma ut i vattnet snabbare. Fördelen med en uppblåsbar SUP är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och utforska nya vattendrag när du reser.
SUP – SUP Yoga
SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbara SUP brädan finns alla möjligheter att utveckla träningsformen. Vad som trendar inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på din paddleboard. SUP Yoga är en träningsform som är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på en mix av balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.
SUP Stockholm
SUP är väldigt populärt i Stockholm. Gällande utforskning av Stockholms vattendrag har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta en SUP Stockholm runt. Stand up paddling är en aktivitet som är till för både unga och gamla och som bidragit till en aktivitet att göra utomhus när det är fint Stockholms väder. Vid vattenaktivitet är Stand Up Paddleboard något som passar för alla åldrar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here