Jag måste säga att jag verkligen älskar vatten, inte bara är det underbart att dricka på en varm sommardag men även för att jag bokstavligen älskar att simma. Vad jag dock inte tycker om när det kommer till vatten är snuskiga igenkorkade avlopp! Det är något som ingen människa borde tyckte om egentligen, tänk dig bara hur mycket äckligt hår och annat snusk som hamnar i både duscharna och golvbrunnarna i badhus. Det är definitivt fler än bara en gång som jag varit nära på att spy när jag är påväg ut till bad bassängen.

Image result for sewage pipes

Det är just därför jag har en fobi för snuskiga golvbrunnar och därför kan jag utlova att mina golvbrunnar hemma är alltid skinande rena året runt. Detta är inte bara bra för att slippa snusket utan även för att jag inte behöver oroa mig över något form av stopp i avloppet överhuvudtaget. Och det spelar ju faktiskt ingen roll om det är ett handfat, vasken i köket eller golvbrunnen utan det är bara helt enkelt äckligt oavsett vart. Det allra värsta jag varit med om när det kommer till stopp i avloppet är att jag råkade ut för det när jag skaffade min första lägenhet. Jag försökte i över en timma att ordna till stoppet och lösa upp det med hjälp av en propprensare men utan någon form av framgång. Det slutade med att jag fick lov att ringa efter hjälp och be dem komma och ordna till det. Glädjen nog var killen som kom till oss riktigt snygg så jag såg till att kika ifall han hade en ring på vänsterhanden. Nu har jag dock ett problem då jag behöver få ett nytt avloppsstopp för att få hit honom igen. Då kanske jag ska fråga honom om han är sugen på att gå på en dejt, det vore ju inte fel att ha någon hemma som kan ordna avloppet utan att jag inte ens behöver gå i närheten.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here